Mine 10 bedste råd til en optimalt fungerende krop

Mine bøtter og jeg

IMG_4356 2

Jeg indleder indlægget med ordbogens definition a ’crazy cat lady’

‘lives alone and keeps dozens or more pet cats, usually many more than municipal code allows, in a small house, and refuses to give away or sell them even for the sake of the safety of the cats or herself”

Hvis du skifter ‘cats’ ud med ‘bøtter’, så er du i besiddelse af en vældig god beskrivelse af mig.

Jeg elsker mine bøtter! Jeg ved ikke om, hvorvidt de skal opfylde nogle optagelseskrav, for at blive accepteret som tupperwares, så for at undgå nogle misforståelser, bliver de her refereret til som bøtter.

I hvert fald får I dag et indblik i noget af min stolte samling. Det er nemlig en af mine helt store svagheder. Det er lidt som en sport, at finde den perfekte bøtte, og jeg får lidt et kick, hver gang jeg finder en ny. Når jeg opdager en ny bøtte, arbejder min hjerne på højtryk for at gennemgå alle de muligheder, den kan indeholde. Efterhånden som jeg bliver mere erfaren indenfor emnet, bliver der stillet højere krav til funktionen af disse. De ting som jeg priser højt er:

De må ikke være utætte – jeg spørger gerne lige ekspedienten om den nu er tæt. De svarer selvfølgelig altid “ja da”. Jeg går gerne hjem og fylder dem op med vand og vender bunden i vejret. Og hvis de ikke er tætte, går jeg gerne ned I butikken og demonstrerer. Således får jeg også vasket gulv. 😀

De skal helst have en ‘lås’ – det mest optimale for mig er hvis låget kan ‘låses’.

De skal være pæne – optimalt ville være hvis alle var pink eller lilla, men sådan hænger verden desværre bare ikke altid sammen.

 De skal være lette at stable

 Firkantet er vejen frem – jeg har prøvet mig frem med diverse former, og det holder bare ikke. Det er noget værre bøvl og de passer bare ikke ind nogle steder!

Hele grunden til dette indlæg, var egentlig at jeg rigtig gerne vil vise min helt nye madkasse, som har reddet mig igennem hele min eksamensperioden.

Den er praktisk, pink, pæn og helt tæt – og så har den sågar et indbygget bestik!

IMG_4350

Den er delt op I 2 rum

Øverst: her er der plads til små snacks. Jeg har typisk små tomater, agurk, blåbær og peberfrugt. I midten er der en lille boks, hvor jeg typisk har mandler. Hvis det bliver en lang dag, har jeg typisk kaffepulver, da jeg er super emsig med min kaffe. Der er lige præcis plads til 12 g., hvilket svarer til 2 perfekte kopper.

IMG_4349 2

I bunden af øverste del er der et lille saml sæt bestik – som passende kan bruges til indholdet I bunden.

Bunden:Her har jeg typisk frokost/aftensmad I form af lidt kylling, æg, avocado og grøntsager.

Der er dermed bade plads til måltid og snacks.

IMG_4348 2

Jeg synes det er en kæmpe fordel at have med, så man altid er dækket ind, hvis blodsukkeret skulle falde sidst på dagen. Og det gør det jo!

IMG_4346

Hvad er jeres yndlings opbevaringsbokse, er der nogen derude, som man ikke kan leve uden? 😀

IMG_1642

Linnea

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mine 10 bedste råd til en optimalt fungerende krop