Pre-competition thoughts

Fordelene ved en træningsmakker

Således ser det ca ud til vores træninger

Således ser det ca ud til vores træninger

Der er altså nogle klare fordele ved at have en træningsmakker. Her følger lidt om min:

Hold lige fast; nu bliver det altså lidt pladder-romantisk.
Hende her gør mig glad hver eneste dag, og efter næsten at have undværet hende en i en uge, var det et glædeligt gensyn (som flere omkring os nok kunne fornemme). Om det er en smule svært at holde koncentrationen, når Bodil photobomber..? No answer.

Det er på lørdag Bodil skal til konkurrence – det betyder meget let træning ugen her op til. Og det bliver jeg jo, som den gode træningsmakker jo nødt til at støtte op om!

Jeg har fundet 10 grunde til hvorfor Bodil er verdens bedste Buddy:

1: Bodil er evigt glad. Og hvis jeg er træt og uoplagt, giver hun aldrig op på mig. Hun smiler dig lige op i ansigtet indtil du ikke kan gøre andet end at blive glad.

2: Hvis jeg skulle have en dag, hvor jeg ikke lige fik løftet som planlagt, er Bodil den første til at remse en liste af alverdens grunde (undskyldninger) op. Hvor jeg tit bare siger: “pis, hvor er jeg svag” er Bodil der inden for 5 sekunder til at sige: “jamen, du har heller ikke fået så meget at spise, du er også lidt stresset, og du har jo nok også overtrænet lidt. Det har jo også regnet, og du har siddet ned hele dagen” – med andre ord, er jeg aldrig nogensinde bare svag. Der er altid en grund, jeg kan undskylde mig med – og jeg behøver ikke engang selv at finde den.

3: Bodil ved præcis hvordan min kaffe skal være – bedre end jeg selv gør. Og det er derfor, jeg altid lader hende lave den.

4: Bodil kan se på mig, når det er amino-dag. Det betyder i øvrigt en dag, der lige kræver lidt ekstra – og der er hun bare klar med 1 liters krus fyldt med BCAA. Med pæresmag, selvfølgelig.

5: Bodil er rar mod alle. Det ved de fleste. Om hun står med 100 kg på ryggen, er der ingen, der får lov til at gå ud af TarGet’s dør uden et farvel. Og hvis nogen ikke lige hører (overhører) hende, så løber hun efter folk, ud ad døren, indtil hun får hendes “hejhej”.

6: Hun presser mig til det yderste hver gang. Det er guld værd, at have en træningsmakker, der kan se lige præcis hvornår du ikke kan mere, men alligevel bestemmer sig for, at det kan du godt.

7: Bodil er super skarp til at se teknikken efter i sømmene. Hun er seriøs, ærlig, og selvom det kan ligne et stor cirkus, når vi træner – så er det serious business, så snart vi er i gang. Hun kan se lige præcis, når teknikken fejler – og har garanteret reddet mig fra en masse skader.

8: Bodil er sindssygt dygtig til hendes sport. Hun er hamrende stærk, stædig og fokuseret. Hun brænder virkelig for styrkeløft og går samtidig højt op i teknik, både hos hende selv og andre. Hun vil oprigtigt alle det bedste.

9: Bodil bærer over med mine mærkelige vaner. Hun high-fiver mig lige indtil, vi opnår den perfekte lyd, jeg nu engang måtte ønske. Hun griner (næsten) ikke af mig, når mit ene øje klør, og jeg bliver nødt til at stå og klø mig i begge øjne. Der skal være symmetrisk følelse (ja, det er fanme underligt, kan godt høre det, nu når jeg sidder og skriver det). Hun peger på de gule biler, så jeg kan få lov at sige “gul bil” – That’s love right there!

10: Bodil er bare verdens bedste, sejeste og stærkeste og jeg håber, at I alle krydser fingre for hende på lørdag. For hold op, hvor har hun bare gjort et sindssygt godt stykke arbejde, for at forbedre hendes i forvejen rimelig vilde styrke!

/Linnea (Bare hvis nogen skulle være i tvivl om hvorvidt Bodil, har skrevet en hyldest til sig selv)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Pre-competition thoughts