Easy peasy

Legday

Når det er søndag og man er fuld af energi, er der ikke andet for end at gå i gang med en ordentlig omgang bentræning.

Fra tid til anden får jeg lov til at tage med min kæreste Christian op og træne. Det foregår på kasernen i Høvelte og jeg kan godt fornemme, at der ikke er hel samme tilgang til tingene, når vi træner sammen, som når mig og Bodil gør. Der er hverken kaffe før, imellem eller efter hvert set. Så det er altid mega hårdt. Det er meget mere ”mind your own business” – hvilket også kan være ret rart, når man kan lukke sig ind i sin egen verden og give den fuld smadder. Jeg har vænnet mig til at Bodil laver spas og løjer i baggrunden, så der er så underligt stille, når hun ikke griner i baggrunden
Når Bodil nu ikke var der til at underholde mig i pauserne forsøgte jeg, at nøjes med 1 minuts pause imellem hvert set.
Selvom det bestemt ikke var med min gode vilje, tog jeg imellem 10-12 repetitioner. Vi er i gang med at prøve det der med at variere træning. Alt over 6 reps er way out of our comfort zone – så 10 eller 12 er jeg bestemt heller ikke fan af. Men når det er overstået er det den fedeste følelse. Jeg havde virkelig meget lyst til bare at smide lortet fra mig og råbe ”VICTORY!” ud over det hele, hver gang jeg havde taget rep nr. 12 ! Men modstod dog fristelsen.

Dagens program:

4 x 10 Deadlift

4 x 10 Romanian Deadlift

3 x 10 Sumo Deadlift

4 x 12 Legpress

4 x 12 Bulgarin Split Squat

4 x 10 Lying leg curl

Before

Inden bentræning

Efter bentræning (og 2 dage efter!)

Efter bentræning (og 2 dage efter!)

 

 

 

 

 

 

 

 

Derefter trænede jeg mavemuskulatur i sådan ca 2 minutter og besluttede mig for, at det var unødvendigt. Der er for langt ind til dem – så kan det også bare lige meget.

Og JA! Så var jeg den, der strakte ud i dag. Igen, mega sejr.

Jeg fatter ikke hvordan det kun tog halvanden time – det ville typisk tage 3 timer for mig (os) at komme igennem?!

Nu skal jeg ud og gå en dejlig lang tur med min dejlige veninde Amelia – ikke noget som en god gåtur ovenpå bentræning..!

Hvad har i trænet i dag?

GOD SØNDAG 

Dødløft fra konkurrencen i Juni 2014 - skal du være med i 2015??

Dødløft fra konkurrencen i Juni 2014 – skal du være med i 2015??

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Easy peasy