STOP!

Tangen

IMG_4660

TANGEN:
I onsdags havde jeg fornøjelsen af en hel time med Herman.
Her får i lige en lille opsummering af træningen:
1. Herman synes vi skulle lave en fedtprocentmåling. Det synes jeg ikke. Så det gjorde vi. Jeg prøvede ellers ret ihærdigt (billede) at fortælle, at jeg udmærket godt kunne se præcis hvor meget fedt, jeg besidder, og i øvrigt slet ikke følte for, at det skulle hives i med Hermans dumme fedttang. Når anyway, Herman fik ret, for det får han altid.
2. Derefter trænede vi, og igen med lidt flere repetitioner end normalt, så jeg var rimelig presset, men det gik.
3. Jeg snakker.
4. Herman: “når skal vi gå i gang”
5. Jeg snakker videre
6. Herman: “Så, ikke mere snak”
7. Jeg tager et set
8. Jeg snakker videre
9. Jeg beklager mig
10. Herman: “kan du huske dengang, du vejede 10 kg mindre”
11. Jeg bliver dybt fornærmet
Så fik i lige et indblik. Det gode ved at træne med Herman er, at på trods af at jeg kævler løs, rent faktisk når træningspasset på en time. Teknikken bliver rettet til, og man finder den rette vægt. Det er altid en fornøjelse!
Programmet er virkelig godt, og overskueligt, så jeg gik glad og lettet hjem. Men på vej hjem fra træning, kiggede jeg lige de resterende træningspas igennem en ekstra gang, som var placeret på bagsiden. Det er så bare død og helvede. 2 bendage med high-rep og superset ud over det hele. Tak Herman. Meget klogt at lave forreste side overskuelig og så gemme den rene ondskab på bagsiden. Desværre har Herman regnet ud at det bedst kan betale sig at, jeg laver superset, da jeg meget hurtig “kommer til” at lave noget andet imellem sættene. Så er der ligesom ingen undskyldning Men jaja, ikke noget brok herfra. Eller noget. God weekend!
Er der nogle, der skal træne i morgen 😀

Linnea

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

STOP!